WELPEN

Avonturen en gezelligheid

Wij zijn jongens en meiden in de leeftijd van groep 5 en groep 6. Je kan ons herkennen aan onze groene scoutingblouse. We doen van alles. Van gezellige spelletjes tot aan een spannend avontuur in het bos. We komen bij elkaar op woensdagavond.

We draaien groep op woensdagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur. 
Kom je ook eens meedoen? Je mag 4 keer vrijblijvend meedoen.

Het thema

Bij de welpen beleven we allerlei avonturen in de jungle van Jungle Book. Samen met Mowgli en Shanti beleven we allerlei avonturen in de jungle. De avonturen zijn beschreven in een aantal leuke verhalen. Die kan je leren in de Jungle-avonturen van Shanti & Mowgli

De activiteiten

We doen leuke spelletjes en we leren al echte scouting dingen, zoals knopen leggen, geheimschrift, morsecode, vuur maken en omgaan met een kompas. We zijn veel buiten te vinden en duiken graag de natuur in. Hutten bouwen in het bos, rennen en ravotten op het grasveld of een spannend spel spelen op de dijk. Bij de welpen leren we samenwerken en worden we uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen. 

We gaan een keer per jaar een hele week op zomerkamp en we hebben ook 2 keer per jaar een weekendkamp.

Wil jouw zoon of dochter misschien ook bij scouting? Dat kan!
Alle kinderen mogen vier keer vrijblijvend komen kijken. Vul hier onder het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.